FI RU UK   Leppäniemen hirsihuvilat @ Facebook  Linkit Yhteydenotto Ajo-ohjeet Kuvagalleria Tuotteet Aktiviteetit Lomamökit Etusivu Leppäniemen Hirsihuvilat

Elämyksellisiä hetkiä
Leppäniemessä on perinteisen mökkiloman lisäksi saatavilla mukavaa, oman taitotason mukaista ajanvietettä vuodenajan mukaan, kuten:
monipuolista kalastusta ja ravustusta hyvillä kalavesillä
marjastusta ja sienestystä
luonnonsuojelualue
sulka-/lentopalloilua
Lisäksi Leppäniemen omina erikoisuuksina mahdollisuus leikkimieliseen kisailuun kisakentällä ja huvitteluun monitoimilautalla (lisätietoa alapuolella)


Kisakenttä
Linnan ja rannan välisellä 2.5 hehtaarin suuruisella niittyalueella on keskiaikaistyylisiä kisailuvälineitä ja laitteita, joita ryhmät voivat käyttää opastettuna Mm.Trebuchet-katapultti, vesikaruselli, heittoveitset ja -kirveet ym keskiaikaisia kamppailulajeja.

Monitoimilautta
Monitoimilautalla voitte lipua mukavasti järvenselällä, nautiskella kesäisestä pilkkimisestä, siirtää kalusteet syrjään ja innostua vaikkapa tanssimaan.
tilaa 12 hlöä/lautta
koulutettu laivuri
muuntuva kalustus
säältä suojaava katos
WC
pilkkimahdollisuus lattiassa olevien reikien läpi
ongintaa
tanssia
mahdollista yhdistää kaksi lauttaa yhteen
Lauttahinnasto


Kalastusta ja veneilyä
Kaikkiin mökkeihin sisältyy soutuvene. Vuokrattavissa on myös eri kokoisia kalastukseen soveltuvia perämoottoreita ja moottoriveneitä, joilla voit viettää nautinnollisia hetkiä Iso-Roineen laineilla.
Venehinnasto


Tietoa Hauhon palveluista ja tapahtumista löydät osoitteesta:
www.hauho.fi