Kalastus ja veneily Iso-Roineella tarjoavat ikimuistoisia kokemuksia. Täällä kelpaa kalastella, sillä kalaa riittää! Vesi on puhdasta ja vesistöä riittää pidemmällekin veneajelulle.

Sijaitsemme kirkkaan ja erinomaisen puhtaan Iso-Roineen rannalla. Iso-Roine on yksi Suomen syvimmistä järvistä ja sen kalakantaan kuuluvat muun muassa siika, taimen, muikku, kuha, lahna, hauki ja ahven sekä erinomainen rapukanta. 

Jokaiseen vuokramökkiin sisältyy soutuvene. Vuokrattavissa on myös eri kokoisia perämoottoreita ja moottoriveneitä, joilla pääsee liikkumaan hieman ripeämmin Iso-Roineen laineilla. Järvenselälle voi lähteä myös suurella monitoimilautalla koulutetun laivurin kera. Kalastuksen ilosta voi toki nauttia ihan vaikkapa mökkilaiturilta käsin.

Tarjolla on myös opastettuja elämyksiä, kalastusta, ravustusta sekä tuulastusta tilauksesta. Isännällämme on useiden vuosikymmenten kokemus näiden seutujen parhaista kalapaikoista ja eri kalastustavoista Voit kysyä lisätietoja Leppäniemen väeltä. 

Vuokraamme moottoriveneitä ainoastaan kalastamiseen.

Muistathan huolehtia kalastonhoitomaksusta.
Kalastonhoitomaksu tulee maksaa, jos on iältään 18–69-vuotias ja kalastaa vieheellä tai pyydyksillä tai ravustaa. Poikkeuksena ovat kalastajat, jotka ovat täyttäneet 65 vuotta 31.12.2023 mennessä: heidät on vapautettu maksusta.

Kireitä siimoja!